g 
 Üdvözöljük az ELEKTRÓN cég weboldalán!                                    sk  Slovak  en  English  de  Deutsch  ru  Russian
g 
História

Tisztelt Ügyfelek!
     
1           Engedjék meg, hogy bemutassam Önöknek az Elektrón nevezetű cégemet. A cég a HS-12
gazdasági központ, az egykori Járási Ipari Vállalat, általános privatizációja után 1991-ben jött létre Rimaszombatban (
Rimavská Sobota). Az említett gazdasági központ, melynek 1984-től egészen 1991-ig,
a Járási Ipari Vállalat felbomlásáig vezetője voltam, az elektrotechnika területén nyújtott szolgáltatásokat.

          Akkoriban privatizáltam a gazdasági központot teljes ingó és ingatlan vagyonával, azaz a szolgáltatások házának épületét egy 1612 m2 -es hasznos felülettel, az épület teljes berendezését,
a mérési technikát és a raktárkészleteket. 1991-ben a ez a gazdasági központ csak az elektrotechnika területén nyújtott szolgáltatásokat, főként televízió és rádió vevőkészülékek, közös TV-antennák és helyi
hangszórók javításában és szerelésében.

          A privatizációt követően a fent említett tevékenységeket a cég fokozatosan kiszélesítette a biztonsági berendezések szerelése, pénztárgépek és rádió - adóvevők eladása, szerelése és szervizelése, közterek és történelmi épületek megvilágítása, biztonsági kamerarendszerek, ipari fémdetektorok szerelése valamint a  gyenge-és erősáramú hálózatok villanyszerelésével.
        1994-ben a cég megkezdte üzleti tevékenységét is. Akkor nyitotta meg az épület földszintjén
108 m2 -es eladótérrel rendelkező rádióamatőr kellékek szaküzletét. Az üzlet fokozatosan, mint szerkezetileg, úgy további árucikkekkel is bővítve lett. Jelenleg ez egy 270 m2 eladótérrel bíró üzlet, amely rádióamatőr kellékeken kívül villanyszerelési anyagra, elektromos fogyasztókra, elektronikus biztonsági berendezésekre, biztonsági kamerarendszerekre és hangtechnikára is specializálódik.

        Az épület emeletén 2001-ben további 90 m2 eladótérrel rendelkező fénytechnikai szaküzletet nyitottunk. E üzlet eladóterét 2006-ban, mint az ipari és háztartási világítótestek széleskörű választékával, úgy a fénytechnika különböző összetevőivel is, szerkezetileg 235 m2 -esre növeltük.
       
2


 
1         

       A vállalat további jelentős tevékenységei közé sorolhatom egy 260 m2-es hasznos felülettel rendelkező épület és berendezésének vételét, amelyben a cég ún. műszaki háttere van biztosítva. Itt találhatóak a garázsok autóink részére és a mechanikus alkotóelemek, melyekre a szerelőmunkáknál van szükségünk, gyártásának műhelye.
rzr
       
        A cég alapításától kezdve különböző belföldi és külföldi renomés vállalatokkal dolgozott és dolgozik együtt. A legnevezetesebbek közé tartoznak:
        Ascom Radiocom AG - Zürich, Ascom Berne, Elsyst - Praha, Telekomunikace - Praha, Reton - Rožňov pod Radhoštěm, MBMC - Telesis Budapest, Eurovideo - Budapest, Schneider - Electric Slovakia - Žilina, Hagard: Hal - Nitra, Konex - Elektro Košice, Schrack Energietechnik - Martin, SEZ - Krompachy, Philips Slovakia - Bratislava, Brilum SK - Senec, Elcom - Prešov, SOS - Electronic - Košice, Osram Slovakia - Nové Zámky, Tesco-Stores  Praha, Ami - Nové Zámky, Grundig Slovensko Bratislava, Gorenje Slovakia Piešťany, Legrand Slovakia- Bratislava és még továbbiakat is tudnák megnevezni.

         A cég egyes tevékenységeinek részletes leírása a következő oldalakon található.

 
2
1                Remélem, hogy az említett tevékenységek közül némelyek felkeltették érdeklődését, és Ön is elégedett vevőnkké vagy üzleti partnerünkké válik.

             Megtisztelő érdeklődését előre is köszöni

 cégtulajdonos

 
sd Copyright ©2008 Elektrón. All rights reserved.       Előszó | História | Tevékenységek | Referenciák | Elérhetőség | Egyéb kínálatok sd